Warning: Undefined array key "options" in /customers/6/8/e/ttmauto.fi/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 124 SUOJAKALVOT AUTOLLE - TTM-auto

Auton Yliteippaus

MIKÄ ON AUTOJEN SUOJAKALVO?

TTM – auto myy ja asentaa auton suojakalvot. Tarjoamme suojakalvoja sekä tukku- että vähittäiskaupassa. Suojalavon avulla voit luotettavasti suojata autosi maalipinnan pitäen sen alkuperäisessä kunnossa. Suojakalvon alla oleva maalipinta säilyttää kuntonsa ja kiiltonsa naarmuilta ja ruosteelta. Suojakalvo suojaa maalipintaa soran, hiekan, bitumin tai hyönteisten aiheuttamilta vaurioilta. Suojakalvon avulla suojaamme autosi!

  • Mitä varten? Suojakalvo on suunniteltu suojaamaan auton maalipintaa kolhuilta, naarmuuntumiselta, ruosteelta ja muilta vaurioilta. Suojakalvo voidaan poistaa ja vaihtaa vahingoittamatta maalipintaa.
  • Mikä se on? Suojakalvo on läpinäkyvä, itseliimautuva vinyyli- tai polyuretaanisuojakalvo, jonka paksuus on 100 – 200 mikronia. Polyuretaanikalvolla on useita etuja verrattuna vinyylikalvoon: 
    • huomattava mekaaninen lujuus ja joustavuus;
    • parempi läpinäkyvyys ja kestävyys maalipintaa vaurioittavia aineita vastaan;
    • vastustuskyky korkeille lämpötiloille (merkityksellinen valojen suojauksessa).

POLYURETAANIKALVO EI HAALISTU EIKÄ KELLASTU AJAN MITTAAN JA SE KORJAA ITSE PIENET NAARMUT LÄMPÖVAIKUTUKSEN ANSIOSTA. POLYURETAANIKALVON HINTA ON KORKEAMPI VINYYLIKALVOON VERRATTUNA MUTTA JOKA TAPAUKSESSA MATERIAALIN VALINTA ON SINUN

  • Kenelle? Ihmisille, jotka laskevat autonsa käyttökustannuksia eivätkä pidä auton korjaamisesta.
  • Miten se toimii? Kalvo levitetään auton maalipinnalle ja se suojaa mekaanisesti maalipintaa ei-toivotuilta ulkoisilta vaikutuksilta. Mekaanisen vaurion jälkeen kalvo voidaan poistaa ja vaihtaa uuteen auton maalipintaa vaurioittamatta.

LASIEN TUMMENNUKSET

ALKAEN
100€