Warning: Undefined array key "options" in /customers/6/8/e/ttmauto.fi/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 124 Auton Yliteippaus - TTM-auto

Auton Yliteippaus

Miksi teipata?

  • Auton teippaaminen on maalaamista edullisempi ja nopeampi tapa saada uusi väri tai kuosi autoon.Teippi suojaa auton alkuperäistä maalipintaa kiveniskuilta, joten auto on aikanaan helpompi myydä paremman maalipinnan ansiosta. Teipatun pinnan ylläpito on myös maalattua helpompaa, sillä teippiä ei tarvitse vahata.
  • Auton teippauksessa voidaan käyttää valmiiksi värjättyjä teippejä, tai tulosteteippejä, joihin voidaan tulostaa omat grafiikat. Moderneilla teippitulostimilla lopputuloksesta saadaan todella tarkka ja ammattimainen. 
  • Auton teippaamisessa ei ole laillisia esteitä.Värin muutoksesta tulee kuitenkin ilmoittaa katsastusmiehelle seuraavan katsastuksen yhteydessä.
MITEN AUTO ON MAHDOLLISTA TEIPATA?
  • Yliteippaus on käytännössä teipin venyttämistä teipattavalle pinnalle. Apuna käytetään kuumailmapuhallinta, jolla voidaan sekä venyttää, että kutistaa jo venytettyä kalvoa takaisin alkuperäiseen muotoonsa.
  • Teipillä on siis ikään kuin muisti, jota säädellään kuumailmapuhaltimen avulla. Tämän ansiosta yliteippausteippi saadaan taipumaan esimerkiksi auton sivupeilin ympärille – yhdestä palasta ja ilman saumoja.
boat1boat2

LASIEN TUMMENNUKSET

ALKAEN
100€